Ciclisme

De Jongh, localitzat gràcies a una app, ja té l’alta mèdica

Ciclisme. Els Mossos mantenen la investigació de l’accident del director de l’equip TREK i l’atropellament sembla descartat

L’equip TREK ha anunciat que Steven de Jongh ja ha rebut l’alta mèdica a l’hospital i seguirà la recuperació a casa seva, a Calonge. Els Mossos mantenen oberta la investigació de què ha passat, si bé sembla que s’ha descartat que hi hagués un altre vehicle implicat.

La muller de De Jongh va encendre les alarmes ahir quan va indicar que el seu marit havia sortit a entrenar al matí i no havia entrenat. Gràcies a l’aplicació amb GPS que portava un helicòpter va localitzar-lo a la tarda, sense cap os trencat, però amb dolor a tot el cos i un traumatisme cranial greu. Avui ha deixat l’hospital, tal com ha indicat TREK. “Ha sortit de l’hospital aquesta tarda. Haurà de descansar i recuperar-se de les lesions a casa. Encara està molt afectat per tt el que ha passat i sobrepassat pels missatges i el suport, que us agraeix.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)