Atletisme

Maria Vicente, plata en triple salt

Jocs de la Joventut. L’hospitalenca ha acreditat 13,67 m i només ha cedit davant la búlgara Aleksandra Nacheva, campiona amb 13,86 m

L’hospitalenca Maria Vicente ha obtingut la medalla de plata en el concurs de triple salt dels Jocs Olímpics de la Joventut amb un millor intent de 13,67 m, aconseguit en la primera temptativa. La recordista catalana només ha cedit davant la búlgara Aleksandra Nacheva, que en el segon intent ha arribat fins a 13,86 m. La classificació final s’ha establert amb la suma de la marca de dissabte, en què totes dues havien saltat 13,76 m, i la d’avui.

Vicente i Nacheva ja havien coincidit en l’europeu sub-18 de Gyor i aleshores la victòria va ser per a la catalana, amb un millor intent de 13,95 m per 13,88 m de la seva rival. En tot cas, la saltadora búlgara és encara la plusmarquista europea de la categoria, amb 14,18 m.

Dels altres tres atletes catalans que han competit a Buenos Aires destaca el sisè lloc del lleidatà Bernat Erta en 400 m (48.13 en la segona cursa), mentre que Artur Coll ha acabat novè en el concurs de perxa (4,75 m i 4,72 m) i el migfondista Eric Guzman, desè en 800 m (1:53.46 en la segona cursa).

D’altra banda, en pentatló modern la catalana Laura Heredia ha obtingut la medalla de bronze en la prova de relleus per equips internacional mixtes formant parella amb el polonès Pol Kasperczak.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)