Més esport

Maria Vicente, plata

Jocs de la Joventut. L’atleta hospitalenca va acreditar 13,67 m en triple salt. Elia Canales, segona en tir amb arc, i Lídia Heredia, tercera en pentatló modern, també van pujar al podi

L’hospitalenca Maria Vicente va tancar una altra temporada per emmarcar amb la consecució de la medalla de plata en el concurs de triple salt dels Jocs Olímpics de la Joventut. La recordista catalana va prendre el lideratge en el primer intent (13,67 m), però després no va poder replicar el vol de la búlgara Aleksandra Nacheva, que en la segona temptativa va arribar fins a 13,86 m. La classificació final s’establia amb la suma de les marques del concurs de dissabte, en què totes dues van acreditar 13,76 m, i la d’ahir. Vicente i Nacheva ja havien coincidit en l’europeu sub-18 de Gyor, i aleshores el títol va ser per a la catalana amb 13,95 m, per 13,88 m de la saltadora búlgara.

La tarragonina Èlia Canales també va guanyar ahir la medalla de plata en la modalitat de tir amb arc recorbat. La de Constantí va cedir en el duel decisiu amb la xinesa Mengyao Zhang per un ajustat 108 a 104 després d’haver remuntat en semifinals contra la mexicana Valentina Vázquez. Canales, que és tricampiona d’Espanya cadet, ha estat l’única representant de tir amb arc de la delegació espanyola. Va obtenir el bitllet en el mundial de Rosario (Argentina), en el qual va quedar entre les setze millors del món.

D’altra banda, en pentatló modern la catalana Laura Heredia va obtenir la medalla de bronze en la prova de relleus per equips internacional mixtes formant parella amb el polonès Pol Kasperczak. Aquesta prova forma part del programa de convivència multicultural, però no consta en el medaller oficial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)