Handbol

El Granollers signa el primer triomf a domicili

Handbol. La capacitat ofensiva d’Antonio García i Adrià Figueras, i les aturades d’Almeida van ser claus per superar el Puente Genil per la mínima

puente genil 26 granollers 27

ÁNGEL XIMÉNEZ-AVIA PUENTE GENIL:Lombès; Cuenca (1), L. Almeida (4), Barros (3), Rudovic (1), Jiménez (6), Castro (6, 1 p.) –set inicial–; De Hita (p.), Chaparro (1), Chispi (2), Porras i Moyano (2).FRAIKIN BM GRANOLLERS:Almeida; Gassama (2), Márquez (2), Antonio García (5, 3 p.), Martínez (2), M. García, Ferrer –set inicial–; Valera (3), Figueras (7), Oswaldo (2), Sáez (4) i Popovic.PARCIALS:1-2, 4-5, 7-7, 9-10, 12-12, 15-13; 17-17, 20-19, 21-22, 23-24, 25-25 i 26-27.ÀRBITRES:Colmenero i Rollán.

Després de l’empat a Logronyo, i les derrotes a Lleó i Irun, el Fraikin BM Granollers va poder per fi cantar la primera victòria a domicili del curs a costa del Puente Genil. El primer triomf lluny de casa va ser per la mínima, i permet als granollerins mantenir-se en la tercera posició, empatat a punts amb quatre equips més.

El conjunt d’Antonio Rama va saber reaccionar quan l’equip andalús es va escapar perillosament de tres gols (20-17), després d’una diana de Chispi. L’experiència i la capacitat ofensiva d’Antonio García i d’Adrià Figueras, a més de les aturades de Bombom Almeida van obrir les portes de la remuntada després d’un parcial de 0-4 (20-21). Tot i l’equilibri, el Granollers va saber portar la iniciativa i les dues dianes finals de l’extrem Víctor Sáez van significar la sentència (25-27). El Puente Genil, el botxí del Bordils en la copa, va retallar la diferència, però ja no va ser a temps de capgirar el resultat final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)