Atletisme

Maria Vicente fitxa per Nike

Atletisme. L’estrella catalana es desvincula de l’ISS l’Hospitalet i passarà a formar part del selectiu club de la firma esportiva, al costat dels velocistes Bruno Hortelano i Estela García

Maria Vicente, flamant campiona europea sub-18 d’heptatló i triple salt a Gyor i subcampiona dels Jocs de la Joventut d’aquesta última especialitat a Buenos Aires, s’ha desvinculat de l’ISS l’Hospitalet i el curs vinent competirà amb l’equip de Nike. La firma esportiva, que ja fa un any havia arribat a un acord per lligar la incorporació de l’estrella catalana, li hauria donat llibertat per continuar vinculada amb l’ISS l’Hospitalet, però el seu entrenador i la seva representant han preferit que no continués amb el club riberenc per tenir més llibertat a l’hora de planificar la temporada. La progressió de Vicente, que el 2017 ja havia estat campiona mundial d’heptatló sub-18 a Nairobi, ha estat meteòrica i no li han faltat sucoses ofertes d’altres firmes esportives per continuar el procés de creixement. En tot cas, el curs vinent competirà amb Nike, un club molt selectiu que en l’atletisme espanyol té en nòmina els velocistes Bruno Hortelano i Estela García Vilalta. Més enllà de la baixa de Vicente, l’ISS l’Hospitalet manté el bloc dels equips masculins i femenins, en què destaquen l’especialista de 400 m tanques Sara Gallego i el veterà marxador Chuso García Bragado.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)