Tennis

Victòria de Federer per mantenir-se a la copa masters

Tennis. El suís s’ha imposat a Thiem en dos sets i es jugarà la classificació per a les semifinals davant Kevin Anderson, que ha envestit Kei Nishikori (6-0 i 6-1) en el primer partit del dia

Roger Federer s’ha imposat a l’austríac Dominic Thiem per 6-2 i 6-3 en poc més d’una hora i manté les seves opcions de classificar-se per a les semifinals de la copa Masters que es disputa a Londres. El suís s’ha refet de la derrota contra Kei Nishikori en el primer partit i ha sortit a per totes, disposat a mantenir-se dins el torneig que aspira a guanyar per setè cop. Thiem s’ha mostrat molt erràtic davant Federer, com si sentís el pes de ser el jugador que podia eliminar l’helvètic del torneig, i això ho ha aprofitat Federer per agafar avantatge en el cinquè joc del partit, trencant el servei al seu rival i aconseguint-ne cinc de manera consecutiva en un matx que ha dominat plenament. En el segon set, la mateixa història, amb un domini aclaparador de Federer que ha deixat sense opcions a un Thiem desconegut.

Amb la victòria de Federer en dos sets, Kevin Anderson haurà d’esperar al tercer partit del grup Lleyton Hewitt per segellar el seu pas a semifinals. El sud-africà, que jugarà l’últim partit contra el suís, ha superat per 6-0 i 6-1 en 64 minuts al japonès Kei Nishikori. El sud-africà ha estat molt superior al japonès, que ha quedat en blanc en el primer set i que ha necessitat 61 minuts per guanyar el seu primer joc, després d’un parcial d’11-0 en contra. El japonès, que va superar Federer en el primer partit, no ha tingut cap opció davant un Anderson que ha estat implacable en el servei, amb deu serveis directes, i molt eficaç des del fons de la pista, amb només 12 errades no forçades, pels 24 que ha comès Nishikori.