Tennis taula

El gran campió i l’actual guanyador

Tennis de taula. El 32è Ciutat de Barcelona, que es disputarà demà, aplega quatre dels jugadors que són entre els 40 millors del món i dos que són entre els 20. Marc Duran i Joan Masip, els catalans

La 32a edició del trofeu internacional Ciutat de Barcelona es disputarà demà en el poliesportiu de la Salle Bonanova (17 h) amb la presencia de quatre jugadors que són entre els 40 millors del rànquing mundial i dos que són entre els 20. El portuguès Marcos Freitas és el 16è del món i l’actual campió del torneig, i el bielorús Vlaimir Samsonov, de 42 anys, ocupa el lloc 18è, ha guanyat tres cops la copa del món i és el jugador que té més títols del Ciutat de Barcelona, cinc. El primer va ser l’any 1996, quan tenia vint anys, i després va guanyar el trofeu consecutivament del 2010 al 2013. Ara torna a Barcelona després de dos anys d’absència. Completen el quartet de caps de sèrie el nigerià Quadri Arun, campió d’Àfrica, i el francès Emmanuel Lebesson.

La representació catalana correrà a càrrec del vilanoví Marc Duran, el campió català, i l’igualadí Joan Masip. El cordovès Carlos Machado, campió estatal, i el gadità Jesús Cantero completen el quadre.

Abans de la final, la federació catalana farà un homenatge a Jordi Morales en reconeixement el títol de campió del món de la classe 7 que va aconseguir en el mundial per persones amb discapacitat el mes passat.

32è trofeu internacional Ciutat de Barcelona
Quarts de final
V. Samsonov - J. Masip (1)
M. Freitas - M. Duran (2)
Q. Aruna - J. Cantero (3)
E. Lebesson - C. Machaso (4)
Semifinal
Guanyador 1 - guanyador 3 (5)
Guanyador 2 - guanyador 4 (6)
Final
Guanyador 5 - guanyador 6
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)