Handbol

El Granollers debuta en l’EHF

Handbol. El Gorenje Velenje, d’Eslovènia, serà el rival dels vallesans en la tercera eliminatòria del torneig, a la qual han accedit directament després de ser quartfinalistes el curs passat

El Fraikin Granollers començarà aquesta tarda (19 hores, Esport3) el seu camí en la copa EHF disputant el partit d’anada de la tercera eliminatòria, al Palau d’Esports de la capital del Vallès Oriental, contra el RK Gorenje Velenje eslovè. L’equip català s’ha estalviat les dues primeres eliminatòries perquè la temporada passada va arribar als quarts de final del torneig, on va perdre contra el Saint Raphaël Var Handball. El Gorenje, que disputa la copa EHF per cinquena temporada consecutiva, va arribar a la final a quatre el curs 2014/15. Les tres últimes temporades, però, ha caigut precisament en la tercera eliminatòria de la competició. Abans de trobar el Granollers, els eslovens han eliminat l’Alingsas suec i el Gwardia Opole polonès. Sis jugadors del Gorenje, que entrena Zoran Jovicichan, han nascut els anys 2000 i 2001. Es tracta, doncs, d’un equip molt jove. El tècnic del Fraikin, Antonio Rama, destaca que es tracta d’un conjunt que té “les idees molt clares en atac, amb bons centrals i bona circulació de pilota”, fet característic de l’handbol eslovè. “Serà una eliminatòria igualada”, considera Rama.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)