Tennis

Federer es perd la festa

Tennis. No podrà aspirar al seu títol número 100 a Londres després de perdre contra Alexander Zverev, que intentarà una segona sorpresa avui contra Novak Djokovic

Roger Federer no guanyarà a Londres el seu títol número 100, un repte que quedarà per al 2019. El suís va perdre en les semifinals de la copa Masters contra Alexander Zverev, que es va imposar per 7-5 i 7-6 (5) i jugarà avui contra Djokovic la seva primera final de la copa Masters. El serbi no es va deixar sorprendre per Kevin Anderson (6-2 i 6-2) i arriba embalat a la final.

En l’esperat duel entre Zverev i Federer, la igualtat va ser màxima, però en el primer set l’alemany es va imposar guanyant l’últim joc i deixant en blanc un dels millors tennistes de la història. En el segon set, el suís no va poder confirmar el trencament amb 2-1 a favor, tot i que va dur la mànega fins al tie break. En els moments decisius, Zverev va ser més desequilibrant i va arribar a disposar de dues pilotes de partit. No va poder aprofitar la primera, però va segellar el triomf amb la segona.

Zverev és el primer alemany que jugarà una final de la copa Masters des de Boris Becker (1996), quan va perdre contra Pete Sampras.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)