Més esport

Torna el duatló del GEiEG

Esports de muntanya. La cursa combinada, amb un total de 7,5 quilòmetres a peu i 18 en BTT, es disputarà després de dos anys

Divendres acaba el termini d’inscripció per al II Duatló Muntanya GEiEG, que es disputarà aquest diumenge, a partir de les deu del matí, i sortirà des de Palau-sacosta, a Girona. La prova és puntuable per a la lliga i la copa de clubs de la Federació Catalana de Triatló i el seu format és sprint, amb una primera tirada de 5 quilòmetres corrent, seguida de 18 quilòmetres amb bicicleta de muntanya a la zona de les Gavarres i, finalment, de nou, 2,5 quilòmetres de cursa a peu.

El límit de participants és de 300, però s’espera una inscripció d’entre 180 i 200. Si l’any 2015, quan va tenir lloc la primera edició del duatló del GEiEG, el caràcter de la cursa era popular, enguany els organitzadors pretenen que sigui més competitiu. En el futur, l’objectiu és fer-la créixer i consolidar-la com el duatló de muntanya de referència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)