El Barceloneta no afluixa

Waterpolo. La victòria de l’equip mariner a Moscou, la tercera en tres partits en la lligueta de la Champions, el manté en el primer lloc del seu grup

D. MOSCOU 12 BARCELONETA 13

DINAMO MOSCOU:Kostrov, Lazarev, Koptsev, Suchkov, Latypov (1), Pijetlovic (2), Subotic (3), Nagaev (2), Raden (1), Kholod (3), Lisunov, Shepelev i Ivanov.ATL. BARCELONETA:López Pinedo, Famera (2), Granados (3), Munarriz (1), Vrlic (1), Larumbe, Prieto, Fran Fernández (1), Tahull (1), Perrone, Mallarach (2), Bustos (2) i Linares.PARCIALS:3-4, 2-2, 4-6 i 3-1.ÀRBITRES:Stavridis (Grècia) i Dervieux (França).

Tercer triomf en tres partits en la lligueta de la Champions League per a l’Atlètic Barceloneta. L’equip de Chus Martín va imposar-se per 12-13 a la piscina del Dinamo de Moscou, un resultat que li permet conservar el lideratge del grup A, amb el mateix balanç que el Pro Recco, però havent marcat més gols.

Els mariners van entrar en el partit trepitjant fort i, en tres minuts, Famera i Granados van situar un significatiu 0-2 en el marcador. La pilota circulava amb fluïdesa en l’atac dels catalans i, durant el primer quart, no els va ser difícil trobar espais per on atacar la porteria russa. El Dinamo, per la seva banda, va fer un joc més directe que li va permetre no quedar enrere. Així, el segon quart va començar amb 3-4 i amb els dos equips mirant d’imposar el seu joc. Després d’una enèrgica arrencada, però, no hi va haver gols durant cinc minuts, fins que Blai Mallarach va signar el 4-6, a menys d’un minut del descans. Raden va respondre en l’acció següent i la primera part va acabar amb un ajustat 5-6.

L’Atlètic va decidir en el tercer acte. Dues dianes de Granados i Munarriz en menys de dos minuts van suposar la primera diferència de tres (5-8). El Dinamo no va abaixar el cap i va vendre cara la seva derrota. Tot i així, es va arribar al quart definitiu amb un clar 9-12. En els últims vuit minuts, mentre els jugadors de Chus Martín allargaven les possessions al màxim, els seus rivals accentuaven la defensa. El resultat no va canviar durant quasi quatre minuts i, a 3:40 del final, la distància encara era de tres gols (10-13). Tot feia pensar en un final plàcid, però va tocar patir després que Subotic i Nagaev signessin dos gols en l’últim minut que van deixar el marcador en 12-13. Per sort, no hi va haver temps per a més.