El Terrassa resisteix

Waterpolo. Els egarencs planten cara a un rival superior i empaten a l’últim moment

CN TERRASSA 9 OSC BUDAPEST 9

CN TERRASSA:I. Aguilar, Sanahuja, Mora (1), Alarcón, Ó. Aguilar, De la Fuente (1), F. Sánchez, Chico, Barroso (5), Gallego (2), Rodriguez, Pericas i Segura.OSC BUDAPEST:Mitrovic, Brguljan (2), Manhercz, Randelovic (1), Salamon (2), Kovacs, Seman, Toth, Erdelyi (1), Ubovic, Bundschuh, Harai (3) i Levai.PARCIALS:2-1, 0-2, 3-3 i 4-3.ÀRBITRES:Spanoudis (Grècia) i Stanojevic (Sèrbia).

Gran actuació del CN Terrassa en l’anada dels quarts de final de l’Euro Cup, contra el potent OSC Budapest, a la piscina de l’Àrea Olímpica. L’equip de Dídac Cobacho va aconseguir un meritori empat en un partit que, fins i tot, hauria pogut guanyar. En el minut quatre, els egarencs guanyaven per 2-1, després d’un gol d’Alberto Barroso, que va acabar signant-ne cinc. L’OSC no va empatar fins al final del segon quart, aprofitant la tercera superioritat que va tenir, i, en l’últim sospir abans del descans, va tenir la sort de posar-se per davant (2-3), amb un gol de Salamon.

El mateix Salamon va fer el 2-4, en el començament del tercer quart, poc abans que Barroso tornés a veure porta (3-4). Sergi Mora va signar l’empat a quatre, però els hongaresos no van trigar a tornar a posar-se per davant i es va arribar a l’acte definitiu amb 5-6. A poc més de quatre minuts del final, Iván Gallego va marcar un celebrat empat a set i, un minut més tard, De la Fuente va fer embogir la seva afició amb el 8-7. L’OSC Budapest, però, va reaccionar fins al 8-9 a 28 segons. Però no estava tot dit: a cinc segons del final, Gallego va fer l’empat definitiu.