Futbol sala

El Barça Lassa remunta un 0-2 i guanya al Magna Xota

Futbol sala. Jugant amb porter-jugador els blaugrana han marcat tres gols en dos minuts i mig (3-2)

El Barça Lassa ha remuntat un 0-2 en contra en dos minuts i mig, i ha aconseguir una important victòria contra el Magna Xota (3-2). Els blaugrana han marcat tres gols en accions de porter-jugador, els dos primers gols els ha fet Esquerdinha i el tercer i definitiu Ferrao. El conjunt navarrès ha fet un bon partit i en la primera meitat ha mantingut el 0-0 inicial fins al descans. En la segona meitat s’ha avançat amb un 0-2, aprofitant les errades en defensa del Barça. Els blaugrana no han estat gens encertats en atac durant tot el partit i quan s’han trobat amb aquest marcador advers han fet sortir el porter-jugador i els hi ha donat resultat. Primer han tornat a entrar en el partit, després han empatat i a tres minuts del final Ferrao ha fet el gol de la victòria davant l’impotència visitant.