Més esport

Els Dracs, a la final de copa amb un triomf clar

Futbol americà. L’equip de Badalona passa per sobre dels Gijón Mariners (47-10) i es disputarà amb els Black Demons el primer títol

Els Badalona Dracs van debutar en la temporada 2018/19 amb una rotunda victòria en la semifinal de copa contra els Gijón Mariners. L’equip que entrena Òscar Calatayud, que tenia avantatge de camp i no va disputar els quarts de final per la seva condició de campió de la LNFA, va tornar a derrotar de forma clara la franquícia asturiana, amb qui s’havia trobat en les eliminatòries pel títol de lliga. Ahir el resultat va ser de 47-10, després d’un altre partit sense història. El pròxim 15 de desembre, a les cinc de la tarda, a l’estadi Pedro Escartín de Guadalajara, els Dracs miraran de revalidar el títol de copa contra els Black Demons Las Rozas, el mateix rival que l’any passat, que va tombar els Camioneros de Coslada per 21-7.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)