El Terrassa s’acomiada d’Europa a Budapest (10-7)

Waterpolo. Els vallesans, que van empatar a casa en l’anada dels quarts de l’Euro Cup, no es poden sobreposar a un inici demolidor de l’OSC

El CN Terrassa ha quedat eliminat en els quarts de final de l’Euro Cup contra un dels favorits al títol, l’OSC Budapest, que en el partit d’anada ja havia arrancat un bon resultat (9-9). Els hongaresos han anat per feina des del principi i al final del primer quart ja manaven 4-1.

Tot i la superioritat dels de casa Alarcón ha fet l’1-1 i l’equip vallesà s’ha mantingut ferm, fins i tot en les inferioritats. A l’inici del segon quart Barroso ha fet el 4-2, resultat que encara mantenia l’eliminatòria oberta. A partir de llavors, però, els de casa han tret tot el seu potencial i amb un altre parcial de 4-1 han posat terra per mig movent molt bé la pilota en les jugades d’un home de més i aprofitant la potència dels seus llançadors internacionals, sobretot de Manhercz.

En el tercer quart els catalans han reaccionat amb dos gols més d’Alarcón i un altre de Barroso i han defensat més bé. L’OSC només ha pogut marcar de penal. En l’últim quart hi ha hagut poc encert, però els de casa no han patit mai per la victòria. Sanahuja ha fet el darrer gol dels vallesans.