Handbol

El Fraikin Granollers venç el Benidorm (30-26)

Handbol. L’equip d’Antonio Rama es jugarà l’accés a la copa Asobal de Lleida del cap de setmana vinent dimecres a la pista del Sinfín

El Fraikin Granollers ha derrotat aquest migdia el Benidorm per 30-26 i fa un pas endavant en l’intent de conquerir una de les quatre places que donen accés a a la copa Asobal que s’ha de disputar al Barris nord Lleida el 15 i 16 de desembre. L’equip d’Antonio Rama s’ho jugarà tot dimecres a Santander a la pista del Sinfín, el vuitè classificat, en el darrer partit de la primera volta. El Barça ja té la plaça i les altres tres se les disputen els vallesans (18 punts), el Bidasoa (19), el Lleó (19) i l’Osca (18).

L’equip vallesà va obtenir una renda de tres gols al descans (17-14) i es va desenganxar una mica més en el tram inicial del segons temps mantenint cinc gols de marge (19-14, 22-17) i arribant als sis (24-18) en el minut 45. Fisn i tot ha disposat de set gols de renda en el minut 50 (26-19) però els visitants han reaccionat en el tram final i han escurçat diferències (28-24) sense que el triomf local perillés. Els màxims golejadors del conjunt vallesà ha estat Adrià Figueras (10) i Ian Tarrafeta (6) i Alejandro márquez (6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)