Atletisme

Adel Mechaal, de més a menys en la cursa que corona Filip Ingebrigtsen

Atletisme. El palamosí ha sortit molt fort a l’europeu de cros a Tilburg i, després de seleccionar el grup davanter, s’ha despenjat i ha acabat vuitè

El noruec Filip Ingebrigtsen ha guanyat el campionat europeu de cros en la categoria masculina en el seu debut a la categoria sènior, en una cursa en la què Adel Mechaal ha acabat vuitè.

El belga Isaac Kimeli i el turc Aras Kaya han completat el podi, amb el campió de l’any passat Ozbilen en la quarta posició.

El palamosí, que havia apuntat les seves aspiracions a guanyar l’or –la única medalla que li falta en el palmarès a l’europeu de cros– ha fet un inici molt fort en la cursa de Tilburg i ha anat primer en els primers compassos, seleccionant el grup capdavanter. A mitja cursa, només quedaven nou homes amb opcions a disputar les medalles. Fins que eren cinc, Mechaal encara anava al davant però el palamosí no ha pogut aguantar el ritme dels atletes amb passaport turc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)