Handbol

El Barça i el Fraikin ja tenen rivals

Handbol. Els blaugrana jugaran contra l’Ademar en les semifinals de la copa Asobal i els vallesans, contra el Bidasoa

El FC Barcelona Lassa començarà la defensa del títol de la copa Asobal, que té lloc aquest cap de setmana a Lleida, disputant les semifinals contra l’Ademar Lleó, segons els emparellaments definits pel sorteig entre els quatre classificats per a aquesta competició. L’altre equip català que la jugarà, el Fraikin Granollers, s’enfrontarà en l’altra eliminatòria amb el Bidasoa Irun.

El sorteig es va fer ahir a la Seu Vella de la capital del Segrià i va tenir dos caps de sèrie, el Barça i el Bidasoa. Aquests dos equips no es podien enfrontar entre ells en les semifinals per la seva condició de primer i segon classificats de la lliga Asobal un cop disputada la primera volta. L’Ademar i el Fraikin van segellar el bitllet en acabar la primera volta tercer i quart.

El Barça disputarà la copa Asobal per vint-i-setena vegada, i aspira al vuitè títol consecutiu d’un balanç total de catorze. Per a l’Ademar, el seu rival i finalista l’any passat, serà la vintena participació en aquesta competició, que ha guanyat tres vegades. Raúl Entrerríos, un dels tres jugadors que han estat presents en les set últimes victòries consecutives del Barça en la copa Asobal –els altres són el capità Víctor Tomàs i el pivot francès Cedric Sorhaindo–, considera que serà una semifinal dura atès el nivell del rival: “És un equip que juga la lliga de campions, i cal respectar-lo pel seu potencial.” El partit tindrà lloc dissabte, al pavelló Barris Nord de Lleida, a les 18 h.

Abans, en el mateix escenari, s’haurà jugat la semifinal entre el Fraikin i el Bidasoa (16 h). Els vallesans, que tenen un títol de copa Asobal (1993/94), han acabat finalistes tres cops els últims cinc anys. El seu rival, en canvi, feia 22 edicions que no s’hi classificava.

Els guanyadors de les dues semifinals s’enfrontaran en la final diumenge (19 h), que, com la resta de partits, serà retransmesa en directe per Esport3.

Semifinals (dissabte)
Bidasoa Irun-Fraikin Granollers 16 h
Barça Lassa-Ademar Lleó 18 h
Final (diumenge)
Vencedors de les semifinals 19 h *Tots els partits seran retransmesos per Esport3
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)