Handbol

El Granollers s’encalla en la segona meitat

Semifinal. El Bidasoa talla les línies d’accés a Adrià Figueras després de la represa i trenca el partit amb un contundent parcial d’11-1

bidasoa 30 granollers 25

BIDASOA IRÚN:Rangel (1); Cavero (6, 2 p.), Crowley (1), Serrano (2), Barthe (2), De la Salud (4), Azkue (4); Zabala (3), Aldaba (1), E. Salinas (3), Renaud (3), Tesoriere, Odriozola i Ledo (p.s.).FRAIKIN BM GRANOLLERS:Guàrdia; Lancina (2), M. García, Martínez (1), Sáez (1), Tarrafeta (3), Márquez (2); Almeida (p.s.), Ferrer, Figueras (8, 4 p.), Gassama 86), Rakocija (1), Franco, A. García. Valera i Popovic.PARCIALS:4-1, 5-4, 7-7, 10-11, 10-13, 14-15; 15-18, 19-19, 22-19, 25-19, 29-21 i 30-25.ÀRBITRES:Peñaranda i Yagüe. Exclusions: Renaud (17’), Cavero (31’), i M. Garcia (28’i 38’).

El Fraikin BM Granollers va veure com el Bidasoa li tallava les vies d’atac en la segona meitat i es guanyava la primera plaça per a la final de la copa Asobal. Després d’una primera meitat equilibrada (14-15), el conjunt basc va provocar un curtcircuit en l’atac vallesà, impedint que arribés una sola pilota al seu principal referent ofensiu, el pivot Adrià Figueras. El Granollers, minvat d’efectius en el llançament exterior, no va trobar cap solució i va acabar claudicant contra un Bidasoa pletòric, que va superar el primer escull en la tornada a la competició 21 anys després.

En la posada en escena, el Bidasoa va colpejar primer (5-1). Antonio Rama va demanar temps mort i la reacció granollerina va ser immediata. L’equip vallesà va ajustar la defensa, va tenir més paciència en atac i va restablir l’equilibri quan ja s’havien disputat 10 minuts de joc. El partit va entrar en una fase d’intercanvi de cops, però la societat Lancina-Figueras va començar a rutllar i el conjunt català va poder obrir una petita escletxa (10-13). El Bidasoa va aprofitar un parell de pèrdues de pilota vallesanes per tornar a ajustar les forces, però una vaselina de Gassama en l’últim instant va permetre que el Granollers arribés a l’equador amb un mínim avantatge.

A l’inici de la segona meitat, semblava que el Granollers tenia el partit sota control (15-18). Però el Bidasoa ja havia ideat la seva estratègia. Va poblar l’eix de la defensa i no va deixar que li arribés ni una sola pilota a Figueras, que havia anotat 8 gols en la primera meitat. El joc granollerí es va col·lapsar. Les pèrdues de pilota van provocar els contraatacs del conjunt d’Irun, que va poder marcar gols fàcils i va trencar el partit amb un contundent parcial d’11-1 (26-19). Rama va buscar diferents solucions, però l’equip granollerí ja no va tenir capacitat ni física ni mental per capgirar la dinàmica i es va quedar a les portes de la final en la seva cinquena participació en la copa Asobal.

LA REACCIÓ

En la segona part ens hem quedat travats en atac, no hem sabut superar la defensa rival
Antonio Rama
entrenador del fraikin bm granollers
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)