Més esport

Rullan i Casanovas, campions de Catalunya

Esquí de muntanya. Amb els seus triomfs a la Crononúria han quedat campions de Catalunya en la modalitat vertical. Els esprints no es podran fer demà per la manca de neu

Pere Rullan (La Molina) i Júlia Casanovas (Cerdanya) s’han imposat en el campionat de Catalunya de cursa vertical d’esquí de muntanya en la clàssica Crononúria, organitzada per la UE Vic. La poca neu d’aquests dies ha fet que el traçat s’hagi retallat i que as’hagi suspès per demà la prova de la modalitat d’esprint.

La sortida ha tingut lloc al Pont de l’Escuder i després de 300 m els esquiadors s’han posat els equís per començar la pujada al pic de Nou Creus, on hi havia situada la meta. Rullan ha deixat enrere Joan Reyné (Camprodon) i Jordi Alís (Cerdanya) i ha celebrat el seu segon títol amb 20 segons d’avantatge. Nil Cardona (Camprodon), campió l’any passat, ha quedat sisè.

En la categoria femenina l’esperada lluita entre Júlia Casanovas i Clàudia Sabata (AE Berguedà) s’ha decantat a favor de la primera, amb un punt més de forma en aquestes alçades de la temporada. La sorpresa l’ha protagonitzat la seva companya d’equip, Maria Illa, que s’ha ficat entre totes dues i ha pujat al podi a recollir la medalla de plata.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)