Handbol

Cinc de sis, a semifinals

Handbol. Les seleccions catalanes infantil i juvenil, de nois i de noies, i la cadet femenina lluitaran per les medalles en l’estatal de seleccions

Cinc de les sis seleccions catalanes que estan jugant el campionat d’Espanya de seleccions es van classificar per a la semifinal i lluitaran per les medalles. Només la cadet masculina va perdre en els quarts –28-29 contra la Comunitat Valenciana– i lluitarà pel cinquè lloc.

La selecció infantil masculina va ser superior a Galícia (32-23) i avui jugarà contra la Comunitat Valenciana. La infantil femenina va derrotar les Canàries (18-15) i en semifinals també jugarà contra la Comunitat Valenciana. La cadet femenina va superar la Comunitat Valenciana (26-21) i ara s’enfrontarà a Andalusia per un lloc en la final. La selecció juvenil masculina va derrotar el País Basc (35-29) i el proper rival serà Castellà i Lleó, i la juvenil femenina va vèncer Castellà i Lleó (28-26) i buscarà un lloc en la final contra Navarra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)