Handbol

Tres seleccions catalanes lluitaran pel títol estatal

Handbol. Els conjunts cadet femení, infantil i juvenil masculí s’han classificat per disputar la final. Els equips infantil i juvenil femení jugaran el partit per la medalla de bronze

Tres de les cinc seleccions catalanes que han disputat les semifinals s’han classificat per lluitar pel títol en el campionat d’Espanya de seleccions. Els conjunts cadet femení, infantil i juvenil masculí han passat a la final i buscaran la medalla d’or. Els equips infantil i juvenil femení lluitaran demà per la medalla de bronze.

L’equip infantil masculí ha sigut superior al País Valencià i ha guanyat per 29-22. Demà disputarà la final contra Astúries (11:15 h). El combinat juvenil masculí ha derrotat Castellà i Lleó per 25-21 i el seu rival en la final serà el País Valencià (13 h). La selecció cadet femenina ha guanyat Andalusia per 32-26 i en la final de demà es trobarà a Galícia (10:45 h).

L’equip infantil femení ha caigut en la semifinal contra el País València per 20-25 i buscarà la tercera posició contra Castellà la Manxa, mentre que el conjunt juvenil femení ha perdut enfront Navarra per 28-37 i lluitarà per la tercera plaça del podi contra Astúries. La selecció cadet masculina ha sigut derrotada en el partit del cinquè al vuitè lloc per Navarra (28-29) i jugarà per la setena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)