Tennis

Quatre catalans en la prèvia

Tennis.Paula Badosa, Georgina Garcia Pérez, Aliona Bolsova i Tommy Robredo han iniciat aquesta matinada el camí feixuc per intentar accedir al quadre final de l’obert d’Austràlia

La tennista de Begur Paula Badosa (29a cap de sèrie i 140a de la WTA), la barcelonina Georgina Garcia (31a cap de sèrie i 143a) i la palafrugellenca Aliona Bolsova (168a), en el quadre femení, i l’olotí Tommy Robredo (204è) en el masculí, han accedit a la prèvia de l’obert d’Austràlia, en la qual calen tres triomfs per accedir al quadre. Badosa s’havia d’enfrontar a la txeca Denisa Allertova (154a). La rival de Georgina Garcia Pérez és la nord-americana de 21 anys Lizette Cabrera (255a). Bolsova tenia com a rival a la russa de 25 anys Valentyna Ivakhnenko (203a). Robredo –36 anys–va perdre la setmana passada en el debut en el challenger de Nova Caledònia a Noumea i lluitarà per accedir al quadre, èxit que va completar en el darrer obert dels EUA. El seu primer rival és l’argentí de 25 anys Juan Ignacio Lanero (118è). La participació catalana s’ampliarà amb la presència en el quadre final del mataroní Albert Ramos (65è de l’ATP) i del barceloní Marcel Granollers (110è), que ha perdut catorze posicions perquè va cedir en la primera eliminatòria de Pune (Índia). En dobles, en canvi, ell i el seu germà van arribar a les semifinals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)