Ciclisme

Núria Picas posa un peu en el BTT

Ciclisme. El TBelles Cannondale de Manresa fitxa l’antiga campiona del món de curses de muntanya per reforçar el seu equip en les curses per etapes i de marató

La corredora de muntanya Núria Picas competirà aquest 2019 també en proves de BTT gràcies al seu fitxatge per l’equip TBelles Cannondale. El seu objectiu és disputar proves de la modalitat de marató i també algunes voltes per etapes del calendari internacional.

Tot i que Picas en els últims anys s’ha especialitzat en curses de muntanya de llarga distància, modalitat on ha aconseguit els seus principals èxits, també s’ha declarat una enamorada de la bicicleta, amb la qual ja fet llargs entrenaments per preparar els seus objectius principals.

Picas ja havia competit en algunes proves ciclistes en pretemporades anterior com a preparació per a la temporada de curses de muntanya. Va disputar una de les primeres edicions de l’Andalusia Bike Race, la Tita Tropi i una de les últimes edicions de la Marroc On Bike.

En l’equip TBelles Cannondale, amb seu a Manresa, també hi continuaran Mercè Pacios, una de les millors especialistes catalanes de BTT i de ciclocròs, i Misha Sekulova. Les tres formaran, doncs, un dels equips més forts del ciclisme català en la categoria femenina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)