Ciclisme

Més figures per a la Volta

Ciclisme. Grans escaladors del pilot internacional, com Enric Mas, Miguel Ángel López, Romain Bardet, Fabio Aru Thibaut Pinot i Steven Kruijswijk, situen la prova catalana en el seu calendari del 2019

A mesura que s’acosta la presentació de la 99a edició de la Volta a Catalunya –30 de gener– es van confirmant alguns dels noms de les grans figures internacionals que ja l’han posat al seu calendari. Després que el Movistar anunciés que el campió del món i vencedor del 2018, Alejandro Valverde, i Marc Soler seran els seus caps de fila, el mallorquí Enric Mas (Deceuninck-Quick Step), segon en la Vuelta a Espanya, també va anunciar que repetirà participació en la Volta, en què va ser 44è en l’edició de l’any passat.

Des de França Romain Bardet (AG2R), un dels escaladors obsessionats amb el recorregut del Tour del 2019, també escalfarà motors en les etapes més dures dels Pirineus aquest any, amb arribades a Vallter 2000 i la Molina. Un altre escalador que tastarà la duresa d’aquestes rampes és el colombià Superman López (Astana), tercer en el Giro i en la Vuelta de la temporada passada i que aquest curs podria fer el salt a un Tour de França amb un recorregut que l’afavoreix. Serà una Volta clarament d’escaladors, ja que també hi competiran Fabio Aru (UAE Emirates), Thibaut Pinot (Groupama-FDJ) i Steven Kruijswijk (Team Jumbo-Visma). L’equip que encara no ha donat pistes del seu equip titular l’Sky de Chris Froome, Geraint Thomas i David de la Cruz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)