Handbol

Es confirmen els onze del Barça en el mundial

Handbol. Dinart ha inclòs Sorhaindo, Fàbregas, N’Guessan i Mem en la llista definitiva de França, que aspira a la tercera corona consecutiva

Els onze jugadors del Barça Lassa que han estat aquestes setmanes preparant el mundial amb les seves respectives seleccions han superat l’últim sedàs i per tant seran entre els elegits per disputar el campionat, que començarà demà a Alemanya i Dinamarca. Didier Dinart i Guillaume Gille van incloure ahir Sorhaindo, Fàbregas, N’Guessan i Mem en la llista de disset convocats en la selecció francesa, que aspira a la seva tercera corona consecutiva. També hi ha quatre representants blaugrana en l’equip espanyol, amb Raúl Entrerríos, Gonzalo Pérez de Vargas, Aitor Ariño i Aleix Gómez. La nòmina del Barça la completen Aron Pálmarsson (Islàndia), Thiagus Petrus (Brasil) i Casper Mortensen (Dinamarca), que demà debutarà en la jornada inaugural contra Xile.

Pels que s’han quedat a Barcelona, els entrenaments no es reprendran fins al dilluns 14 amb la participació de Víctor Tomàs, Lasse Andersson i Kevin Moller. En els dies posteriors s’aniran incorporant a les sessions preparatòries Jure Dolenec, Gilberto Duarte i Kamil Syprzak, que tenen compromisos de seleccions paral·lels al mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)