Futbol sala

Un fitxatge total

Futbol sala. Marcenio arriba al Barça amb la carta de llibertat de l’Ugra i serà blaugrana fins a l’estiu del 2021

“És un jugador que ja feia temps que seguíem i que ens agradava, un perfil que no teníem”, comenta Miguel Andrés, segon entrenador del Barça. El club blaugrana va anunciar ahir el fitxatge de Marcenio, un brasiler de 31 anys que arriba al Palau per donar un cop de mà en la creació de joc. “Té una gran visió del joc col·lectiu. Arma l’inici de la jugada. Té un perfil defensiu de tanca similar a homes coneguts a la lliga com Bebe, o Daniel. I també té una qualitat individual que el fa candidat a aportar també d’ala”, analitza el tècnic blaugrana, que va estar uns anys a Rússia i és un gran coneixedor del futbol sala del país. “Quan el vaig conèixer jugava al Magnus brasiler tenia un perfil similar a Dyego però aquest nou rol d’organitzador que el fa bé”, afegeix Ari Santos, exjugador brasiler del Barça que s’ha enfrontat durant dos anys amb Marcenio a la lliga russa. Marcenio ha jugat des de 2013 a l’Ugra i arriba amb la carta de llibertat sota el braç. El brasiler que, precisament, es va enfrontar al Barça fa un parell de mesos en la fase elit de la Champions League, signa amb el Barça fins l’estiu de 2021. “En aquell partit al Palau contra nosaltres va deixar una bona carta de presentació. És un jugador que no s’amaga en els partits grans i això és, bàsicament, el que volem d’ell”, conclou Miguel Andrés. “Té molta personalitat. Està per veure com s’adapta perquè el Barça és un club molt particular”, posa el contrapunt Ari. “Vaig ser tanca del Barça durant molt de temps. Es necessita un jugador que enllaci passades amb el pivot i que organitzi molt bé. Ho té tot”, comenta Ari, actual jugador i director esportiu del Castelldefels. “I això que mai em va guanyar en cap partit dels que vam jugar a Rússia en dos anys”, afegeix Ari somrient.

El Barça ha fitxat una bona peça pel teler, un reforç total en un mercat en què l’Inter, el gran rival, s’ha reforçat amb jugadors de nivell,

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)