Tennis

Paula Badosa està a un partit del quadre final de l’obert d’Austràlia

Tennis. Ha arribat a la tercera eliminatòria de la fase prèvia i s’enfronta a la jove ucraïnesa Kostyuk. Aliona Bolsova cau derrotada en el segon partit

Paula Badosa està a un sol partit de classificar-se pel quadre final de l’Obert d’Austràlia. La jugadora de Begur, 29 favorita de la fase prèvia, ha arribat a la tercera eliminatòria de la prèvia després de derrotar l’índia Ankita Raina per 4-6, 6-2 i 6-4. Ara s’enfrontarà a la jove ucraïnesa Marta Kostyuk, de només 16 anys, i que és la novena cap de sèrie d’aquesta prèvia. Marta Kostyuk va arribar fins a la tercera eliminatòria d’Australià l’any passat i actualment ocupa el lloc 116 en el rànquing mundial per davant de la posició de Paula Badosa que es la 140.

La jugadora de Palafrugell Aliona Bolsova va ser eliminada en el segon partit de la prèvia al caure derrotada per 6-7 (1) i 2-6 per la polonesa Iga Swiatek.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)