Handbol

Oriol Rigau relleva Lluís Ferrer com a segon del Bordils

Handbol. El que havia estat assistent de Sergi Catarain deixa el club per motius laborals després de dos anys i mig a plata

Oriol Rigau, jugador dels equips de Lliga Catalana i 2a catalana de l’Handbol Bordils i entrenador de la base del club des del 2016, ocupa el lloc de Lluís Ferrer al cos tècnic de l’equip de plata. El fins ara assistent de Sergi Catarain deixa el club per motius laborals després de dos anys i mig. Ferri havia arribat al primer equip per cobrir la baixa de Xevi Salvador, en l’últim any de Pau Campos a la banqueta.

El Bordils, que demà jugarà un amistós a Banyoles contra el líder de la Lliga Catalana, jugarà un altre partit de preparació dimarts que ve a casa, contra el Granollers d’Asobal. Els blanc-i-verds no jugaran el primer partit de l’any fins al dia 19, l’últim de la primera volta, al camp de l’Adrianenc. Antequera, el 2 de febrer, és el primer compromís oficial a casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)