Tennis

Andy Murray anuncia la seva retirada per culpa del dolor en el maluc

Tennis. L’escocès ha explicat que li agradaria arribar fins a Wimbledon però que potser l’Obert d’Austràlia és el seu últim torneig

L’escocès Andy Murray, de 31 anys, ha explicat en la roda de premsa anterior a l’inici de l’Obert d’Austràlia que aquest Grand Slam podria ser el seu últim torneig. El dolor que segueix tenint en el maluc, malgrat haver-se operat, és la causa principal de la seva decisió. Murray ha afirmat: “No en trobo bé. He lluitant durant molt de temps, he tingut dolor durant vint mesos i he fet tot el possible per recuperar el meu maluc”. El jugador escocès, que ha guanyat 45 títol tres d’ells de Grand Slam, ha comentar que aquest passat desembre va dir al seu equip que li agradaria jugar fins el torneig de Wimbledon i retirar-se allà, però ara no està segur que ho pugui aconseguir. “No se si podré aguantar el dolor quatre o cinc mesos més. Hi ha la possibilitat que Austràlia sigui l’últim torneig”. Andy Murray ha afirmat que pensa en tornar a passar per la sala d’operacions però ha especificat: “no és per tornar a l’esport professional, és per tenir una millor qualitat de vida. Poder fer coses del dia a dia sense dolor, poder posar-me les sabates o els mitjons, coses així”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)