Handbol

Prova de foc islandesa

Mundial. La selecció espanyola haurà d’aturar el ritme d’Islàndia (19 h) i afinar l’encert des dels sis metres en la segona jornada

Prova de foc avui contra Islàndia (19 h). Després de la victòria de divendres contra Bahrain (23-33), la selecció espanyola té avui un partit d’alt compromís contra un equip que fa del contracop virtut. L’equip entrenat per Jordi Ribera haurà de corregir els errors de llançament des de la línia de sis metres que va tenir contra Bahrain per evitar la sortida a la contra dels seus rivals islandesos. “Ho necessitem. La línia de sis metres és on generem la major part de les nostres ocasions de gol”, va explicar el tècnic. Islàndia ja va posar Croàcia a les cordes (27-31) en la primera jornada –els balcànics només es van distanciar quan van aconseguir afluixar el ritme d’Islàndia– i, tot i que té una plantilla curta, compta amb estrelles com el lateral blaugrana Aron Palmarsson o el jugador del Kristianstad Arnar Arnarsson.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)