Futbol sala

El Barça s’alça amb el lideratge a Segòvia

Futbol sala. El conjunt blaugrana goleja el conjunt castellà, aprofita l’empat d’El Pozo amb el Xota i recupera el primer lloc tres jornades després

Segòvia 2 BArça 5

NATURPELLET SEGÒVIA:Alberto, Raya, Chus Alex Fuentes i Alvarito –cinc inicial– Nico Rolon, Edu, Alvaro, Iago Rodríguez, Antonio Diz i Buitre.FC BARCELONA LASSA:Juanjo, Aicardo, Dyego, Joselito i Ferrão –cinc inicial– Leo Santana, Boyis, Sergio Lozano, Roger, Arthur i Adolfo.GOLS:0-1 (14’) Joselito. 1-1 (19’) Edu. 1-2 (25’) Joselito. 1-3 (31’) Aicardo. 1-4 (32’) Dyego. 1-5 (33’) Sergio Lozano. 2-5 (36’) Álex Fuentes.ÀRBITRE:Del Pozo García i Moreno Duran.

El Barça Lassa va recuperar el lideratge de la lliga ahir a Segòvia. Els blaugrana, fa tres jornades, van veure com El Pozo els superava a la taula després de l’empat al Palau amb el Movistar Inter. Aleshores, els catalans es van quedar sense el lideratge al final de la primera volta i sense el premi de jugar l’eliminatòria de dijous de la copa d’Espanya. Ho faran divendres i tindran un dia menys de descans. Ahir, però, la golejada a Segòvia combinada amb l’empat dels murcians amb el Xota els torna a situar al pedestal. Un fet simbòlic en aquest punt de la temporada però és sinònim que s’estan fent bé les coses.

A Segòvia, el Barça va golejar. I això que, en la primera part, la pilota semblava que no volia entrar. Només Joselito, que ahir va estrenar-se com a golejador en la lliga, va poder batre la porteria segoviana. I tot i el domini visitant, Edu va poder empatar just abans del descans.

En la represa, el triomf blaugrana va acabar caient pel seu propi pes. Joselito va firmar un doblet, Aicardo va reafirmar el domini visitant amb l’1-3 i Dyego, que havia estat un dels més insistents durant la tarda, va fer el quart. També va tenir premi la persistència del capità, Sergio Lozano, que va firmar el cinquè de l’equip d’Andreu Plaza. Només una jugada boja a l’interior de l’àrea va servir perquè el Segòvia firmés el definitiu 2-5.

LES FRASES

Sabíem que seria molt complicat. Cada vegada els punts són més cars i no podíem abaixar el ritme si volíem guanyar. No ho hem fet
Els tres punts tenien un premi addicional que era el lideratge i n’estem molt contents