Atletisme

Títols per a Achraf El Marji i Fonalleras

Atletisme. El cros de Riudellots proclama campions gironins el grupista i la corredora del Santa Cristina

Achraf El Marji (GEiEG) i Elena Fonalleras (CA Santa Cristina) van ser els vencedors del 25è Cros de Riudellots de la Selva, que proclamava els campions gironins de totes les categories en la primera de les tres darreres cites del circuit gironí que es duran a terme aquest gener a Caldes de Malavella (dia 20) i Vidreres (27).

El corredor grupista, nascut el 2001, va ser el més ràpid de la cursa masculina tot i ser de la categoria sub-20. En aquesta mateixa prova, Abderrahim Ougra (GEiEG) va ser el millor en el grup de tres corredors que es van repartir les dues places de podi restants i campió de la categoria sub-23. Pablo García (Pratenc) va ser tercer i millor sènior, categoria de què Pau Congost, cinquè, és campió gironí. Achraf El Marji (GEiEG) és el campió absolut.

Elena Fonalleras (CA Santa Cristina) no va tenir rival en la cursa femenina, de què la segona classificada va ser la màster B Anna Martínez, campiona de la seva categoria. Andy Irias (CN Banyoles) va ser campiona sub-20, Laura Prieto (Lloret La Selva), sub-18 i Blanca Batlle (CA Santa Cristina), sub-16. Pau Pinsach (CN Banyoles) i Arnau Saubi (CA Santa Cristina) van guanyar les categories sub-18 i 16.

Masculí
1r Achraf El Marji (GEiEG) 14:23
2n Abderrahim Ougra (GEiEG) 14:32
3r Pablo García (Pratenc) 14:33
4t Amin Bellaha (GEiEG) 14:34
5èPau Congost (CN Banyoles) 14:45
Femení
1a E. Fonalleras (Sta. Cristina) 14:34
2a A. Martínez (CN Banyoles) 15:21
3a C. España (JA Sabadell) 16:02
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)