Hoquei sobre gel

Segons en solitari

Hoquei sobre gel. El triomf del Puigcerdà 6-4 sobre el Barça, amb mil espectadors al Poliesportiu, consolida els cerdans en el ‘play-off’

La victòria del Puigcerdà contra el Barça, 6-4, permet als de Salva Barnola col·locar-se en una òptima posició per al play-off, en el segon lloc de la classificació i evitant el Txuri Urdín fins una hipotètica final.

Abans del duel català, que van presenciar un miler d’espectadors en directe al Poliesportiu de la capital de la Cerdanya, els dos equips catalans de la màxima categoria estatal tenien 17 punts en la classificació. Ara, els cerdans visitaran el Majadahonda i el Jaca. I acabaran la lliga amb el Txuri Urdin, que ja és el líder de manera matemàtica.

Tot i les baixes, el Barça va plantar cara tot el partit. El davanter finès Kustaa Tuohimaa va posar el Puigcerdà al davant i els blaugrana van capgirar el resultat amb dues superioritats. La major intensitat local en el segon període va acabar amb dos gols, de Tuohimaa i Boronat. El porter visitant, amb passat a Puigcerdà, David Ros, es va afartar de fer aturades i es va convertir en el protagonista del partit. Amb quatre contra quatre, Oriol Rubio feia l’empat a 3. En la tercera part, Rubio va fer el 3-4 i, el Puigcerdà va saber esperar el seu moment per sentenciar. Ho va fer amb un power play que completaria Carlos Rivero. Tuohimaa i Ramon Morer van fer el 6-4 aprofitant la davallada física del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)