Ciclisme

La Volta anuncia els equips convidats

Ciclisme. Cofidis, Wanty, Arkea, Caja Rural, Euskadi-Murias i Roompot seran a la línia de sortida el 25 de març a Calella

La Volta a Catalunya ha anunciat els sis equips convidats per a la seva 99a edició, que començarà el 25 de març a Calella. Els escollits són els conjunts del País Basc Caja Rural-RGA i Euskadi-Murias; els de França Arkea-Samsic, Wanty-Gobert i Cofidis, i l’holandès Roompot-Charles.

Com a prova UCI World Tour, la màxima categoria del ciclisme mundial, la Volta té assegurada la presència dels 18 millors equips del món, i a més té la possibilitat de convidar equips de la categoria UCI Continental. Com en els últims anys, la Volta ha hagut de descartar nombroses peticions d’equips interessats a competir a Catalunya amb corredors normalment molt joves que aspiren a fer el salt al World Tour. L’organització, amb tot, encara té la possibilitat de convidar un equip continental més fins arribar als 25 equips i 175 ciclistes que marca el reglament. Aquesta serà la segona edició en què tindrà efecte la reducció de corredors per equip (set ciclistes).

Entre els equips convidats fins ara destaca el Cofidis, amb els germans Jesús i José Herrada com a líders.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)