El CN Sabadell, campió d’hivern

El CN Sabadell tanca la primera volta de la lliga femenina de waterpolo com a campió d’hivern després d’imposar-se a domicili al CN Sant Andreu per 10-15 (parcials de 2-1, 1-4, 3-4 i 4-6). Tots dos equips arribaven al partit invictes al campionat, però les sabadellenques s’han mostrat superiors a partir del segon quart, que han resolt amb un parcial d’1-4 (3-5 al descans). Tot i l’esforç de les jugadores andreuenques perquè no s’obrissin diferencies importants, les vallesanes han mantingut controlat el marcador impulsades per l’eficàcia ofensiva de Maggie Steffens i Maica García, que han acabat el duel amb quatre i sis gols cadascuna.

Amb aquest resultat es desvetllen tots els emparellaments de la copa de la reina després que el sorteig celebrat aquesta tarda deixés obert els nom del primer i el segon classificat de la primera volta. El CN Sabadell debutarà en els quarts contra el CN Mataró (quart), mentre que el CN Sant Andreu ho farà contra l’amfitrió, el CN Sant Feliu (setè). La resta d’emparellaments per a la cita, que es celebrarà del 8 al 10 de febrer, són el CN Terrassa-Mediterrani i el WP Saragossa-CN Rubí.