Futbol sala

El Barça Lassa no falla i manté el lideratge

Futbol sala. El conjunt blaugrana fa un partit molt seriós en l’estrena del brasiler Marcenio al Palau i supera un combatiu Llevant

Barça 4 LLEVANT 2

FC BARCELONA LASSA:Juanjo, Aicardo, Dyego, Joselito i Ferrão –cinc inicial– Marcenio, Arthur, Leo Santana, Adolfo, Roger Serrano i Boyis.LLEVANT UD:Raúl Jiménez, Maxi Rescia, Carlos Márquez, Javi Rodríguez i Pedro Toro –cinc inicial– Gallo, Cecílio, Javi Alonso, Javi Sena, Jorge Santos i Rick.GOLS:1-0 (3’) Joselito. 2-0 (7’) Aicardo. 2-1 (10’) Cecílio. 2-2 (14’) Carlos Márquez. 3-2 (20’) Javi Rodríguez en pròpia porta. 4-2 (35’) Ferrão.ÀRBITRE:Moreno i Peño.PÚBLIC:2.614 espectadors al Palau Blaugrana.

El Barça va poder dedicar ahir un triomf al capità, Sergio Lozano, a qui se li va morir el pare dijous. Els blaugrana, que continuen líders, van vèncer amb solvència un combatiu Llevant, que va mantenir el tipus fins al final. En part, gràcies al seu porter, Raúl, que va fer una actuació genial. Les dianes inicials de Joselito i Aicardo no van arronsar els valencians, que van empatar en l’equador del primer temps. Un gol de Javi Rodríguez en pròpia porta va donar avantatge als locals a les acaballes de la primera part, però no va ser fins que Ferrão va decidir en el minut 35 que el Barça es va veure vencedor del duel.