Tennis

Zverev torna a fallar en un Grand Slam i cau en els vuitens de l’obert d’Austràlia

Tennis. Novak Djokovic, el número u, compleix i passa a quarts, però la primera favorita, Simona Halep, no pot amb una potent Serena Williams

El gran talent del jove Alexander Zverev ha tornat a ser insuficient per avançar en un Grand Slam i una vegada més ha dit adéu molt aviat en un dels quatre grans tornejos. En aquest Obert d’Australià l’alemany de 21 anys i quart cap de sèrie ha caigut derrotat en els vuitens pel canadenc Milos Raonic (16) en només dues hores de partit per 6-1, 6-1 i 7-6 (6). La millor actuació d’Alexander Zverev en un Grand Slam va ser els quarts de final de Roland Garros l’any passat.

El que segueix amb pas ferm cap a les eliminatòries decisives és Novak Djokovic que tot i no fer un bon partit i no trobar-se còmoda a la pista s’ha classificat pels quarts de final. El servi ha derrotat al rus Daniil Medvedev (15) per 6-4, 6-7 (5), 6-2 i 6-3 en tres hores i quinze minuts. L’asturià Pablo Carreño (23) ha lluitat durant cinc hores i cinc minuts contra el japonès Kei Noshikori (8) però ha quedat eliminat en cinc sets, després d’haver guanyat els dos primers, per 6-7 (8), 4-6, 7-6 (4), 6-4 i 7-6 (8). En el supertiebreak de deu punts del cinquè set l’asturià estava dominant per 8-5, i hi ha hagut una errada arbitral, s’ha descentrat i ha perdut els últims cinc punts de manera consecutiva i el partit.

La número u del quadre femení i finalista de la passada edició, la romanesa Simona Halep no ha pogut superar els quarts de final ja que s’ha trobat a una potent Serena Williams (16) que l’ha eliminat. La nord-americana s’ha imposat per 6-1, 4-6 i 6-4 i en els quarts s’enfrontarà a la txeca Karolina Pliskova que ha deixat fora de competició a Garbiñe Muguruza (18). La tennista del CT Barcino ha perdut clarament en només una hora per 6-3 i 6-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)