Waterpolo

Els dos últims finalistes de la copa toparan enguany en els quarts

L’Atlètic Barceloneta i el CN Terrassa, vigents campió i subcampió de la copa, toparan tot just arrencar l’edició d’aquest any del torneig, que es celebrarà del 15 al 17 de febrer a les instal·lacions del CN Mataró. Així ho ha establert el sorteig dels emparellaments, celebrat aquest migdia a la Nau Gaudí de la capital del Maresme. “El CN Terrassa és un equip que durant les últimes temporades ho està fent bé. Hem d’estar preparats perquè la copa t’exigeix està al màxim durant els tres dies de competició i no serà fàcil”, ha apuntat el tècnic mariner, Chus Martín, després del sorteig. Didac Cobacho, entrenador del CN Terrassa, s’ha mostrat resignat pel fet d’haver de debutar a la copa contra el gran favorit, però ha traslladat un missatge constructiu: “Ho tenim complicat, però cal somiar perquè per guanyar la copa has de vèncer a tothom, sigui el rival que sigui.”

Pel mateix cantó del quadre han quedat situats el Real Canoe i el CN Barcelona Vista, que s’enfrontarà al Real Canoe en el partit inaugural del torneig, el 15 de febrer a les 11.30 h

Pel que fa al club amfitrió, el CN Mataró Quadis, s’estrenarà contra el CN Sant Andreu en un duel que es preveu equilibrat per l’actual situació a la taula (cinquè i sisè, respectivament). “Es un sorteig que et convida a somiar”, ha comentat el tècnic mataroní, Beto Fernàndez, motivat pel fet que els tres primers classificats de la lliga viatgen per l’altre cantó del quadre. L’equip que surti vencedor d’aquest partit s’enfrontarà en semifinals a l’altre guanyador del duel de quarts entre el CN Mediterrani i el CN Sabadell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)