Waterpolo

Duel d’altura tot just començar

Waterpolo. El sorteig de la copa, que es disputarà del 15 al 17 de febrer al CN Mataró, estableix que l’Atlètic Barceloneta i el CN Terrassa, finalistes de l’edició passada, protagonitzin un dels quarts

El sorteig de la copa masculina, que es jugarà del 15 al 17 de febrer a les instal·lacions del CN Mataró, ha establert un duel de quarts que ben bé podria haver estat una final. De fet, enfrontarà l’Atlètic Barceloneta, favorit per encadenar el seu setè trofeu, i el CN Terrassa, finalista de l’edició passada i que a hores d’ara ocupa la segona plaça a la taula de la lliga, rere els mariners. “Ho tenim complicat, però cal somiar perquè per guanyar la copa has de vèncer a tothom, sigui el rival que sigui”, explicava el tècnic terrassenc, Dídac Cobacho, després del sorteig, celebrat ahir a la Nau Gaudí de Mataró. Per la seva banda, el seu homòleg a la banqueta del Barceloneta, Chus Martín, es va mostrar prudent: “El CN Terrassa, durant les últimes temporades, ho està fent bé. Hem d’estar preparats perquè la copa t’exigeix cada un dels tres dies de competició.” Pel mateix cantó del quadre van quedar emparellats el Real Canoe i el CN Barcelona Vista.

Pel que fa a l’equip amfitrió, el CN Mataró Quadis, s’estrenarà contra el CN Sant Andreu. “És un sorteig que et convida a somiar”, va manifestar el seu tècnic, Beto Fernàndez, motivat pel fet que els tres primers classificats de la lliga viatgen per l’altre cantó del quadre. El duel entre el Mediterrani i el CN Sabadell Astralpool completa el quadre de quarts.

Quarts de final (15 de febrer)
Q1 Real Canoe - CN Barcelona 11.30 h
Q2 Barceloneta - CN Terrassa 13.15 h
Q3 Mediterrani - CN Sabadell 15.30 h
Q4 CN Mataró - Sant Andreu 17.15 h
Semifinals (16 de febrer)
Guanyador Q1 - Guanyador Q2 11.30 h
Guanyador Q3 - Guanyador Q4 13.15h
Final (17 de febrer)
12.00 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)