Esports de muntanya

Galícia, altre cop al podi

Esquí de muntanya. L’osonenca guanya la plata en l’esprint de la cursa individual de la Font Blanca, segona prova de la copa del món

Clàudia Galícia s’ha penjat la medalla de plata en la cursa individual de la Font Blanca, segona prova de la copa del món d’esquí de muntanya. L’esquiadora osonenca s’ha imposat en l’esprint, sobre la mateixa línia de meta, a la francesa Lorna Bonnel, que ha acabat tercera. Només uns metres abans de l’arribada, Galícia ha perdut un pal. En la maniobra per recuperar-lo, Bonnel, que venia darrere seu, s’ha posat a la seva alçada. Galícia ha deixat finalment el pal i ha encarat els últims metres només amb un, però ha pogut certificar el segon lloc. Aquest és el tercer podi de Galícia en la copa del món. La setmana passada ja va ser segona en l’esprint i la cursa individual de Bischofshofen (Àustria). La victòria a Andorra ha estat per a la italiana Alba de Silvestro. L’esquiadora de Pi Júlia Casanovas ha acabat quinzena absoluta i tercera de la categoria promesa.

En la cursa masculina, el millor català ha estat el cassanenc Marc Pinsach, amb l’onzena posició. Just darrere seu ha arribat el banyolí Oriol Cardona. El vencedor ha estat l’italià Robert Antonioli. El podi l’han completat el seu compatriota Matteo Eydallin i el francès Xavier Gachet. Demà es disputarà la cursa vertical.

Masculina
1r Robert Antonioli (Itàlia) 1h23:30
2n Matteo Eydallin (Itàlia) a 0:16
3r Xavier Gachet (França) a 2:14
4t Davide Magnini (Itàlia) a 2:19
5è W. Bon Mardion (França) a 2:21
6è Anton Palzer (Alemanya) a 2:21
11è Marc Pinsach (Catalunya) a 3:11
12è Oriol Cardona (Catalunya) a 3:12
40è Pau Coll (Catalunya) a 15:35
Femenina
1a Alba de Silvestro (Itàlia) 1h45:35
2a Clàudia Galícia (Catalunya) a 37:9
3a Lorna Bonnel (França) a 37:9
4a M. Jagercikova (Eslovàquia) a 5:21
5a Victoria Kreuzer (Suïssa) a 5:25
6a Marianne Fatton (Suïssa) a 5:56
15a J. Casanovas (Catalunya) a13:02
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)