El Sant Andreu i el Mataró acaben amb victòries

Waterpolo. Les barcelonines ja tenien assegurat el bitllet per a quarts de final de l’Eurolliga i les maresmenques estaven eliminades

El CN Sant Andreu va tancar amb una clara victòria la fase preliminar de l’Eurolliga que ha organitzat en les seves instal·lacions. Les barcelonines van derrotar per 20-7 el Mladost Zagreb croat en un partit intranscendent. El Sant Andreu ja tenia assegurada la segona posició i la classificació per als quarts de final, mentre que les croates ocupaven la darrera posició. A les andreuenques, els va costar entrar en el partit i, malgrat que es van avançar (3-2 en el primer quart), fins al segon període no es van distanciar en el resultat i van arribar al descans amb un clar 10-5. En el tercer quart es va mantenir la igualtat, i en el darrer el Sant Andreu va tornar a imposar la seva superioritat amb un parcial de 7-0 per arrodonir el 20-7 final. Va destacar l’holandesa Maartje Keuning, que va anotar cinc gols.

La Sirena CN Mataró va aconseguir la seva única victòria en la fase preliminar que es va disputar a Pàdua (Itàlia), en l’últim partit contra l’UGRA rus. Les maresmenques ja no tenien possibilitats de ser segones i classificar-se per als quarts, però el triomf per 4-10 va servir per evitar la darrera posició. Un 0-4 inicial va donar avantatge a les mataronines, que el van saber mantenir durant tot el partit. El segon període va ser més anivellat i es va arribar al descans amb un 3-6 per a La Sirena Mataró. En el tercer període les mataronines no van aconseguir cap gol però les russes només en van fer un i no es van acostar gaire en el resultat. En el darrer quart un 0-4 per al Mataró va sentenciar el partit. La francesa Audrey Daule va anotar quatre gols per al conjunt mataroní.

El CN Sabadell Astralpool, que jugava a Kosice (Eslovàquia), no va disputar cap partit en aquesta última jornada. Les vallesanes ja havien fet la feina i amb el primer lloc assegurat s’havien classificat per als quarts. Els partits d’anada dels quarts de final es jugaran el 23 de febrer i els de tornada, el 9 de març. El sorteig decidirà els emparellaments dels primers de grup contra els segons.