Futbol sala

El Barça Lassa referma el lideratge a Peníscola

Futbol sala. Un solitari gol de Ferrão dona el triomf als blaugrana, que es mantenen líders però no es desempalleguen d’El Pozo, que va vèncer l’Inter

PENÍSCOLA 0 BARÇA 1

PENÍSCOLA REHABMEDIC:Molina, Isi, Raúl Gómez, Xavi Cols i Juan Emilio –cinc inicial– Iván Reverter (porter suplent), Gava, Hugo, Claudino, Peiro, Orzáez i Dani Montes.FC BARCELONA LASSA:Dídac, Aicardo, Dyego, Adolfo i Ferrão –cinc titular– Leo Santana, Arthur, Sergio Lozano, Marcenio, Joselito i Boyis.GOLS:0-1 (32’) Ferrão.ÀRBITRE:Juan Cerda i Martínez Garcia.

El Barça Lassa va aconseguir un triomf molt treballat ahir a Peníscola. El conjunt blaugrana va sumar tres punts que li permeten continuar comandant la classificació de la lliga però no desempallegar-se d’El Pozo, que va vèncer amb autoritat el Movistar Inter (1-3) a Torrejón. Els murcians es mantenen a dos punts del Barça i els madrilenys, a vuit.

A la sempre complicada pista del Peníscola, el Barça va suar sang per sumar una nova victòria. Molina, el porter local, va fer una actuació memorable i va salvar els mobles pels valencians en diverses ocasions. Ferrão, que va topar amb el pal, i Sergio Lozano van ser els més insistents. En la segona meitat, el guió va ser similar i Molina va continuar engreixant la seva xifra d’aturades. Fins que va arribar Ferrão, el pitxitxi de la lliga, que va fer el definitiu 0-1 amb un xut de falta des de la frontal. El brasiler ja suma 19 dianes. A partir d’aleshores, el Peníscola ho va intentar amb Isi de porter jugador però va ser el Barça que, amb dos llançaments de doble penal de Lozano i del mateix Ferrão, va tenir les ocasions més clares per eixamplar distàncies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)