Més esport

El Vallparadís acaba quart en l’Europa Shield

Corfbol. L’equip terrassenc perd contra el Prostejov, l’amfitrió, en la lluita per la medalla de bronze per un gol d’or (13-14)

El CK Vallparadís va acabar en la quarta posició de l’Europa Shield, la segona competició europea, en perdre per 13-14, amb un gol d’or, en la lluita per la medalla de bronze contra el Prostejov txec, el conjunt amfitrió. L’equip terrassenc va acabar primer del seu grup després de guanyar el Prostejov per 14-13 i el Shweriner alemany per 10-15, i perdre per 13-14 contra el conjunt hongarès del Szentendrei Kinizsi, per un gol d’or.

En la semifinal el Vallparadís va perdre un altre cop per la mínima diferència (13-14) contra el Ceske Budejovice Sokol txec i va passar a lluitar per la medalla de bronze. En el partit pel tercer i quart lloc el conjunt terrassenc es va tornar a enfrontar al Prostejoc, com en la fase de grups, i el partit va tornar a ser molt anivellat i amb alternatives en el marcador. Al descans es va arribar amb un empat (8-8) i en la segona meitat van tenir avantatge (10-12), però es va arribar al final amb un empat, 12-12. En la pròrroga, amb gol d’or després d’un atac per equip –en què cada un va anotar–, el conjunt txec va fer el 13-14 i va guanyar el bronze.