Hoquei sobre herba

L’atzar deixa duels d’alçada a la copa

Hoquei sobre herba. L’Egara-Club de Campo i l’Atlètic-Junior seran els plats forts dels quarts de la copa del Rei mentre que el Terrassa-Junior serà el duel català que obrirà la competició a la copa de la Reina

L’atzar ha determinat que la copa del Rei i de la Reina, que es disputaran a Madrid del 22 al 24 de març, tinguin duels d’alçada per començar. El torneig masculí tindrà dos plats molts forts en els quarts de final: l’Atlètic Terrassa, cap de sèrie número dos del sorteig, es veurà les cares amb el Junior, vigent subcampió de lliga, mentre que l’Egara, actual campió de la competició, mesurarà forces amb l’amfitrió, el Club de Campo. El Polo, primer classificat de la lliga, s’enfrontarà amb el Terrassa en la mateixa banda del quadre d’egarencs i madrilenys. El guanyador de l’enfrontament entre els santcugatencs i els terrassencs es veurà les cares amb l’equip que superi el duel entre el Jolaseta i el Tenis de Santander.

En la copa de la Reina, el Terrassa i el Junior obriran el foc de la competició amb el duel català dels quarts de final. El conjunt guanyador es veurà les cares amb el vencedor del Polo-Real Sociedad. En l’altra banda del quadre, l’Atlètic Terrassa ha sortit mal parat del sorteig i es jugarà un lloc a les semifinals amb el totpoderós Club de Campo, amfitrió i vigent campió de la copa de la Reina. El Taburiente i el Valdeluz madrileny completen el quadre de la competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)