Més esport

Sisena edició dels Wind Games

Vol ‘indoor’. La competició es disputarà entre demà i dissabte i hi participaran més de 200 voladors

Més de 200 voladors d’arreu del món es concentraran al Túnel de Vent d’Empuriabrava per participar, entre demà i dissabte, en una nova edició dels Wind Games, la competició de vol indoor més popular i mediàtica del món. Una de les novetats d’aquest any és l’estrena d’una categoria nova, les curses de relleus. Durant la competició es disputaran, també, el tercer campionat FAE de vol indoor i la primera edició del campionat català de solo speed. El vol indoor aspira a ser olímpic en els Jocs de París.

Els Wind Games constaran d’un total de set categories, en solitari i en equips de dos o de quatre. Entre els participants a Empuriabrava hi haurà el conjunt belga Hayabusa, vencedor de la categoria de vol relatiu en les cinc edicions anteriors dels Wind Games. L’equip local Windoor DC, amb Dani Gallego i César Rico, intentarà revalidar el títol de l’any passat per parelles. El valencià César Rico també serà el favorit en la categoria de solo speed, que l’any passat ja va aconseguir guanyar. També defensaran la victòria que van aconseguir en l’últrima edició l’equip polonès SkyRiders, en 4 way VFS; la voladora de Singapur, Kyrah Poh, en solo en estil lliure, i l’equip francès Nephtys Weembi, en vol relatiu femení.

Dijous i divendres es disputaran les eliminatòries i fases de classificació, i dissabte tindran lloc les finals de cada categoria. La competició es retransmetrà per streaming a través del web windoor-realfly.com.

PROVA PER PARELLES

L’equip local Windoor DC, amb Dani Gallego i César Rico, defensarà el títol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)