Esports de muntanya

Col·leccionista de plates

Esquí de muntanya. L’osonenca Clàudia Galícia torna a ser segona en la cursa individual de la copa del món de Le Dévoluy

Clàudia Galícia ha tornat a ser segona en la cursa individual de la copa del món de Le Dévoluy. L’osonenca ja ha havia aconseguit aquest resultat en les quatre proves disputades fins al moment. Avui ha cobert el recorregut, de 1.485 m de desnivell positiu, en un temps d’1h18:02 i només ha estat superada per la francesa Axelle Mollaret (1h16:17). La italiana Alba de Silvestro ha completat el podi (1h18:25). Marta Garcia ha acabat novena (1h22:09) i Júlia Casanovas, dissetena (1h26:34). La cursa masculina (1.640 m+) ha tingut com a vencedor l’italià Matteo Eydallin (1h6:56), que ha acabat amb el mateix temps que el seu compatriota Michele Boscaci. El francès William Bon Mardion ha estat tercer (1h26:57). Oriol Cardona ha acabat setzè (1h31:33) i Marc Pinsach ha abandonat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)