Un seriós Barceloneta s’imposa a Bucarest(10-14)

L’Atlètic Barceloneta es referma en la segona plaça del grup A de la Champions de waterpolo amb els tres punts sumats aquest vespre a la piscina de l’Steaua de Bucarest. El 10-14 que ha registrat el marcador final –amb parcials de 3-5, 1-3, 1-4 i 5-2– reflecteix el domini que ha exercit del conjunt mariner, que ha portat la iniciativa durant tot el partit, corresponent al a vuitena jornada de la fase de grups.

Advertits per la resistència mostrada per l’equip romanes –penúltim de la taula– fa quinze dies a la piscina de Sant Sebastià, els jugadors dirigits per Chus Martín han saltat a l’aigua molt concentrats, tan en defensa com en atac. Això els ha permès distanciar-se aviat en el marcador i al descans la diferència ja era de quatre gols (4-8). Tot seguit, un parcial de 0-3 a l’inici del tercer quarts ha fet que l’avantatge augmentés fins els set gols (4-11). Més que suficient per afrontar el tram final del partit amb tranquil·litat i permetre al tècnic mariner dosificar els jugadors. Només el darrer parcial de 5-2 favorable a l’Steua ha fet que les diferències quedessin més ajustades en finalitzar el duel. Felipe Perrone i Alberto Munárriz, amb tres gols cadascun, han estat els màxims artillers del Barceloneta, que tornarà a jugar a domicili en la propera jornada de la Champions. Serà el 27 de febrer a la piscina del Brescia, un rival directe a la zona alta de la classificació del grup.