Més esport

Carol Routier, el retorn

Triatló. La banyolina va ser vintena en la copa del món a Sud-àfrica, la cita que obre la temporada, nou mesos després del seu accident

Carol Routier va ser vintena en la copa del món de Ciutat del Cap, Sud-àfrica, en la cita que obria el calendari. Era la primera de la banyolina des del greu accident que va patir el passat Sant Jordi –complia 28 anys–, quan va ser atropellada frontalment per un cotxe mentre s’entrenava amb bicicleta a prop de Banyoles. Fractures en sis costelles, una clavícula, un omòplat i un pòmul, a més de múltiples ferides obertes van ser les conseqüències del xoc, que la va mantenir ingressada a l’hospital Josep Trueta.

Routier va completar la cursa, en distància esprint, en menys d’una hora (59:26) malgrat no ser en el grup capdavanter en el sector de natació, la seva especialitat –és una de les millors de les sèries mundials, el circuit amb més nivell–, amb 750 metres que es van haver de fer amb neoprè per la baixa temperatura de l’aigua. Routier, habitual entre les primeres a l’aigua, va sortir en 9:22 a més de mig minut i en el sector de ciclisme va ser en el grup més nombrós, amb una vintena de triatletes els 20 quilòmetres (30:09). Els 5.000 metres a peu els va fer en 18:53.

La barcelonina Anna Godoy, l’altra catalana entre les quatre aspirants de la federació estatal a ser en els jocs de Tòquio, va ser onzena amb 58:34 a 1:11 de la guanyadora, la japonesa Ai Ueda. La millor de la Fetri va ser Míriam Casillas, sisena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)