Futbol sala

El Barça sua però aprofita el sotrac d’El Pozo Múrcia

Futbol sala. El conjunt blaugrana guanya el seu compromís amb el Jaén i eixampla les distàncies amb el segon classificat de la lliga

BARÇA 4 JAÉN 2

FC BARCELONA LASSA:Dídac, Sergio Lozano, Aicardo, Dyego i Ferrão –cinc inicial–, Arthur, Adolfo, Leo Santana, Boyis, Joselito i Marcenio.JAÉN PARAÍSO INTERIOR:Espíndola, Mauricio, Alan Brandi, Rafa López i Míchel –cinc inicial–, Giasson, Ramón, Campoy, Dani Martín, Carlitos i Bingyoba.GOLS:1-0 (5’) Arthur. 2-0 (11’) Ferrão. 3-0 (21’) Aicardo. 3-1 (31’) Carlitos. 3-2 (33’) Bingyoba. 4-2 (39’) Dyego.ÀRBITRE:Delgado Sastre i Rabadán Sáinz.PÚBLIC:3962 espectadors al Palau Blaugrana.

El Barça Lassa va fer un salt endavant, ahir, en la lliga. El líder va aprofitar l’ensopegada d’El Pozo, el segon classificat, a la pista del Ribera Navarra i ja té un coixí de quatre punts al capdavant de la taula. Contra el Jaén, el conjunt blaugrana va fer uns vint primers minuts molt bons i se’n va anar al vestidor amb un 2-0 al marcador. Els andalusos no inquietaven i l’efectivitat brasilera decidia: Arthur va transformar en l’1-0 una passada de Dyego i Ferrão va fer el segon amb una rematada deliciosa picant la pilota per sobre el porter.

El gol d’Aicardo només començar la segona semblava que donava tranquil·litat al Barça, però, en l’equador del segon temps, el Jaén va reaccionar. “Hem perdonat massa”, es lamentava Andreu Plaza, el tècnic blaugrana. Els gols de Carlitos i Bingyoba van posar nerviós un Barça que es va defensar amb maduresa en els darrers minuts. I quan ho intentava el Jaén amb el català Campoy fent porter jugador, Dyego va sentenciar el duel amb un xut llunyà amb la cama esquerra. El Barça va tancar la jornada més líder que mai.